Vår flyttfirma flyttar dig i Sverige och Europa

Vi hjälper dig som flyttar i Eskilstuna, Katrineholm, Norrköping, Linköping, Nyköping, Stockholm och Södertälje.

Men även till övriga Sverige & Europa!

Bohagsflytt

Ska du flytta? Flytt-Experten flyttar ditt hem effektivt och pålitligt – från radhus, lägenheter och villor i hela Sverige, från Stockholm till Nyköping. 

Företagsflytt

En förändring eller flytt av sådant här slag ger ofta upphov till en förbättring. Vi flyttar ert företag enkelt och smidigt

Magasinering

Vi erbjuder magasinering för privatpersoner och företag.

Utlandsflytt

När du flyttar utomlands är det mycket att tänka på, men det behöver inte vara speciellt komplicerat om du har valt en bra samarbetspartner.

En säker & effektiv flyttfirma i Stockholm 
Vi flyttar i hela Sverige & Europa 

Flytt-Experten i Stockholm flyttar dig runt om i hela Sverige och även utomlands i Europa. Med en lång erfarenhet och utbildning kan vi ge dig en smidig, trygg och säker flytt. Självklart är din flytt också försäkrad via oss om olyckan skulle vara framme. 

En flyttfima som håller vad dom lovar

Vi flyttar varje dag olika flyttlass till olika platser i Sverige vilket gör oss till riktiga experter inom flytt. För oss är kundnöjdheten väldigt viktig och därför håller vi alltid vad vi lovar. Släpp allt det krångliga och låt vår flyttfirma i Stockholm hantera hela flytten, eller bara delar av den. Hos oss kan du själv anpassa din flytthjälp utifrån din egna budget, välj det alternativ som passar dig bäst.

Funderar du på att packa själv?

Det finns många tips och trix inför en flytt som gör det enklare. Bland annat är det viktigt att vara organiserad, eftersom god organisation är nyckeln till att flytten flyter på utan problem. Därför rekommenderar vi att allt som går att packa i en kartong ska packas i en kartong. Andra tillhörigheter som sängkläder, gardiner och mattor m.m. kan med fördel packas i sopsäckar.

 

Ingen tid över för packning?
Självklart kan vi hjälpa er med det också. 

 

Om du känner dig osäker på hur man ska packa saker så kan vi hjälpa dig med det. Tänk också på att om du har åtagit dig att packa själv och inte har gjort det ordentligt utan att flyttpersonalen måste utföra sådant arbete som du skulle ha gjort så kan det innebära extra kostnader för dig.

Begär en flyttoffert idag!

Intresserad av vad våra kunder tycker om våra flyttjänster?

Vi satsar allt på att bygga långsvariga relationer med våra kunder. Att du som kund känner dig trygg med oss som din flyttfirma så blir hela flytten lättare för oss och för dig.

Toppen team

Min flyttning med Flytt-Experten i början av april gick strålande! Redan vid bokningstillfället visade företaget att de månade om att det skulle bli en bra flyttning.

Lena - 27/02/2020

Fler Recensioner

Vi flyttar runt hela Sverige med både stora & små flyttlass 

Oavsett om du ska flytta från Stockholm till Norrköping eller i en annan stad Sverige så hjälper vi dig effektivt och smidigt med flyttlaset, även om du ska flytta utomlands. 

 

Privatperson eller företagare?'

Vi kör både företagsflytt & bohagsflytt i Stockholm

På flyttexperten är vi alltid redo att köra flyttlass både för privatflytt och företagsflytt i Stockholm eller andra städer i Sverige. Att flytta kan vara tidskrävade och tugnt men med vår hjälp blir flytten lättare än någonsin.

 

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig i ditt lokala område. Kan du inte hitta ditt område? Inga problem. Kontakta oss så hjälper vi dig att få den hjälp du behöver. 

Begär en flyttoffert idag!

Våra olika flyttalternativ

Lågprisbudget

Ett flyttalternativ för dig som inte har så många saker eller inte bor så stort. Vi står för flyttbil och chaufför, du packar och bär till och från flyttbilen.

Mellanprisbudget

Du ser till att ditt bohag är nedpackat och demonterat. Vi skickar ut en flyttbil och personal lastar, transporterar och bär in allt på den nya adressen.

Lyxbudget

Lyxbudget - Du lämnar nyckeln och vi gör resten. Ett alternativ för dig som vill att vi gör allt från start till mål. Läs mer här och begär en offert.