Boka flyttfirma i Eskilstuna

Vackra Eskilstuna i Mälardalen - det är inte konstigt att många vill flytta hit. Vi är en flyttfirma i Eskilstuna men som också är baserad på flera andra orter i landet. Vi åtar oss både små och stora uppdrag, till privata kunder och företag som behöver flytta på sig av en eller annan anledning. Hos oss får du en nära kunddialog, trevliga flyttkillar och en helförsäkrad flytt.

Gratis offert

Välj omfattning på flytten själv

Att flytta kostar pengar, det är vi väl medvetna om. Men vore det inte fantastiskt att hitta en billig flyttfirma i Eskilstuna där du själv kan bestämma omfattning på din flytt? Hur mycket du själv vill göra och vad du vill betala firman för? Det kan du med Flytt-Experten. Vi har tre olika budgetklasser du kan välja mellan:

  1. Lågbudgetflytt - För dem som söker en kostnadseffektiv lösning är vår lågprisflytt det perfekta alternativet. Vi skickar dit en chaufför som kör flyttlasset mellan bohagen, resten fixar du själv.
  2. Mellanprisbudgetflytt - Vår mellanprisflytt är det idealiska valet för dem som vill ha en balans mellan kostnad och service. Du får en pålitlig och professionell flyttservice till ett överkomligt pris. Vi tar hand om alla detaljer så att du kan fokusera på det viktiga – din nya start.
  3. Lyxbudgetflytt - Få fullserviceflytt utöver det vanliga. Här tar vi hand om i stort sett allt - från nedmontering och packning till montering och installationer. En skön service när du har annat att tänka på.

Tips på tilläggstjänster! Utöver våra budgetalternativ kan du även lägga till tjänster som flyttstädning. Då slipper du tänka på det absolut mest trista med en flytt och kan glatt göra det du vill göra, nämligen flytta in!

Vi är proffs på kontorsflytter

Har verksamheten fått nya kontorslokaler eller ska ditt företag flytta in i eller från Eskilstuna? Vi på Flytt-Experten är experter på att hjälpa företag flytta sina kontorsmöbler och annat viktigt för att påbörja en ny start. Vi har även en stor erfarenhet av tunga lyft.

Flytta bohaget med vår flyttfirma i Eskilstuna

När det är dags att ge ditt bohag en ny plats finns vi här för att ta hand om det. Besluta vad för typ av budgetklass du är ute efter och be oss om en offert så ordnar vi resten. Vi kommer ut i god tid på flyttdagen och ser till att allt löper på som det ska. Vi hanterar packningen, demonteringen och transporten med noggrannhet, vilket ger dig tid att fokusera på att skapa ett nytt hem. Ska du flytta utomlands? Då kan du boka oss för utlandsflytt till Europa.

Magasinering i Eskilstuna

Att stå med för mycket prylar kan bli en tuff situation. Du kanske måste flytta till en mindre bostad och har inte plats för alla grejer längre. Med vår magasinering kan du lugnt vara säker på att dina ägodelar är i tryggt förvar. Vi har våra egna förråd som är skyddade från fukt, kyla och inbrott.

Försäkrade flytter är ett krav

Här på vår flyttfirma i Eskilstuna inser att trygghet är av yttersta vikt när det gäller din flytt. Därför betraktar vi försäkring som ett oumbärligt krav för varje steg av din flytt. Att ha ett omfattande försäkringsskydd är inte bara en säkerhetsåtgärd, det är en garanti för att du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg under hela processen. Vår flyttfirma har full förståelse för att olyckor kan inträffa, trots den bästa planeringen. Genom att välja vår försäkrade flyttservice ger vi dig en extra trygghet. Inget krångel - bara smidiga flytter!

En garanterad billig flyttfirma i Eskilstuna

Vår flyttservice kombinerar kvalitet och ekonomi för att erbjuda dig en garanterat billig flytt. För ett ännu bättre pris får du som är privat kund hos oss även möjligheten att ta del av rut-avdraget som reducerar kostnaden för din flytt. 

Eskilstuna

Ring oss 016-51 11 61

Maila info@flyttexperten.com

Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra tjänster