Flyttfirma i Eskilstuna

Vi flyttar utifrån din budget! 

Är det dags att flytta? Med Flytt-Experten blir flytten flexibel, effektiv och utifrån din budget. Du bestämmer själv hur omfattande flytthjälp du behöver. Om oturen skulle vara framme är din flytt försäkrad via oss!

 

På vår flyttfirma har personalen lång erfarenhet och god kunskap om hur man hanterar flytt av pianon, ömtåliga och tunga föremål. Våra flyttpaket kommer i tre olika alternativ och passar för alla olika typer av flytt, oavsett om du bara har några lådor eller ett helt hus som ska tömmas och packas ned. Vi hjälper även företag att flytta till eller från Eskilstuna. 

 

Privat flytthjälp för dig som flyttar från lägenhet eller villa 

 

Ska du flytta till ett annat område i Eskilstuna eller kanske flytta dit för första gången från en annan stad? Att flytta är inte alltid helt lätt och tar ofta upp mycket tid. Om du väljer att flytta med en professionell flyttfirma kan du alltid känna dig trygg med att flyttlasset hanteras på rätt sätt. Det som gör oss unika är att vi är en flexibel flyttfirma som anpassar oss efter ditt behov. 

 

Låt oss ta hand om din flytt på ett säkert och effektivt sätt. Slipp oroa dig för att släpa på tunga flyttlådor ned och upp för trapporna, vi gör jobbet åt dig! 

 

 

Lågprisbudget 

Du kanske inte bor så stort eller har så många saker. Vi fixar chaufför och flyttfordon, du packar och bär.
 

Mellanprisbudget 
Vi kommer med flyttbil och personal som lastar, transporterar och bär in allt på den nya adressen efter att du packat.
 

Lyxbudget 
Lämna bara nyckeln så gör vi resten! Alternativet för dig som inte har tid eller lust med flyttbestyren.

Begär offert

Eskilstuna

Ring oss 016-51 11 61

Maila info@flyttexperten.com

Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra tjänster