Din flyttfirma i Linköping 

Vi är en flyttfirma i Linköping som även har kontor på många andra orter i Sverige. Vi fixar med din flytt vare sig du behöver en bohagsflytt eller en företagsflytt, och vi kan även hjälpa dig med magasinering. Vår personal är särskilt duktiga på företagsflytt när det kommer till logistik, flexibilitet och en säker hantering av tunga föremål.

Gratis offert

Specialiserade flyttjänster när det passar dig

Oavsett om det är en bohagsflytt till nästa gata eller en komplex utlandsflytt är vi här för att göra processen så enkel och effektiv som möjligt. Vi erbjuder även magasinering för säker förvaring av ditt bohag samt specialiserade kontorsflyttar för företag som vill ha en smidig övergång när de byter kontor. Ska du flytta utomlands till något annat land ute i Europa? Då tar vi hand om din utlandsflytt. 


Våra flyttjänster

  • Bohagsflytt
  • Företagsflytt
  • Magasinering
  • Utlandsflytt

Behöver du personal till din flyttfirma - vi hyr ut arbetskraft

Utöver våra flyttjänster kan du även dra fördel av att hyra flyttpersonal från oss. Vi har många erfarna och starka medarbetare som gärna kommer ut och flyttar när er ordinarie personal är sjuk eller på semester. Då betalar du bara för den tid som våra medarbetare arbetar för dig, inget mer och inga arbetsgivaravgifter och andra ersättningar.

Företagsflytt eller bohagsflytt - boka oss som din flyttfirma i Linköping

Vi är vana att hantera flytter av alla storlekar, från lägenheter och villor, till kontor och stora företagslokaler. Med andra ord flyttar vår flyttfirma i Linköping åt både privatpersoner, små och stora företag, butiker och kliniker. Är du privatperson bokar du en bohagsflytt, är du ett företag anlitar du oss för en företagsflytt. Det är som sagt bara att vända dig till oss när du behöver flytta. Vi kan även erbjuda flyttstädning som tilläggstjänst.

Säker förvaring med vår magasinering

När behovet av magasinering uppstår är din flyttfirma i Linköping här för att erbjuda den perfekta lösningen. Om du magasinerar via oss garanterar vi en maximal säkerhet för dina ägodelar.


Våra lagringsutrymmen är utformade för att skydda dina tillhörigheter och säkerställa deras integritet under hela förvaringsperioden. Oavsett om det är möbler, dokument eller andra värdefulla ägodelar, kan du lita på att vårt team hanterar varje detalj med precision.

Vi flyttar på dina villkor

Vi är en flexibel flyttfirma i Linköping som alltid ordnar din flytt på dina premisser. 

Våra lågprisflyttar, mellanprisflyttar och lyxflyttar inkluderar olika tjänster, från packning och demontering av möbler till säker transport och snabb montering vid destinationen. Vill du bara låta oss köra dina saker från det ena bohaget till det andra men bära allt själv, finns vår lågprisflytt som till exempel passar studenter eller dig som inte har så mycket möbler. Mellanprisklassen innebär att vi både bär och transporterar dina saker. Lyxbudgeten är tjänsten där du bara ger oss din nyckel, så står vi för både packning, demontering, montering och installation av möbler och apparater.

Dina saker är försäkrade under flytten

Under en flytt kan det alltid inträffa incidenter som att något går sönder, tappas bort eller på något annat sätt blir skadat. Vi har alla nödvändiga försäkringar ifall något oförutsägbart skulle hända, så att du som kund kan vara trygg hela vägen.

Rut-avdrag för privatkunder

Vi vill göra flyttprocessen så ekonomiskt fördelaktig som möjligt för våra kunder. Därför informerar vi gärna om möjligheten till rut-avdrag för privata kunder. Dra nytta av detta ekonomiska incitament och få en smidig flytt till ett ännu bättre pris.

Hitta flyttfirman i Linköping till fördelaktigt pris

Vi tror på transparens när det kommer till prissättning. Läs igenom våra olika flyttalternativ och budgetklasser och begär en offert, så får du ett fast pris på din flytt. Om du skulle behöva någon tilläggstjänst som flyttstädning och liknande, är det bara att nämna det eller ringa oss direkt så tar vi fram ett prisförslag som passar dig.

Linköping

Telefon: 013-125450

Maila: info@flyttexperten.com

Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra tjänster