Flytta utomlands? Vi hjälper dig! 

Oroa dig inte - med oss blir flytten utomlands mycket smidigare!

När du flyttar utomlands är det mycket att tänka på, men det behöver inte vara speciellt komplicerat om du har valt en bra samarbetspartner. Flytt-Experten är en erfaren och pålitlig flyttfirma vid utlandsflytt. Vi har stor expertis och flyttar tryggt och effektivt ditt bohag utomlands. Vi ger dig möjlighet att koncentrera dig på det roligaste och viktigaste, sedan tar vi hand om resten – allt från att packa dina ägodelar till att leverera ditt bohag till din nya adress i ditt nya land.

 

Vi har tillstånden som krävs för en giltig utlandsflytt

 

Vid utlandsflytt har vi alla tillstånd som krävs för att utföra en internationell flytt. Vi har stor erfarenhet av flyttningar inom Europa och Öst. Vår flyttfirma utför utlandsflytt direkt från din gamla adress till din nya. Eftersom vi inte har några omlastningar kan du känna dig trygg med att ditt gods inte skadas. Vårt arbete innebär ett stort ingrepp i vardagslivet. Därför uppträder vi alltid med stor respekt och i samråd med familjen, för att förstå era behov och för att noggrant hantera era ägodelar.

 

Vi utför flyttningen med minsta möjliga miljöpåverkan.

 

Vi är affärsmässiga i alla lägen.

 

Vi följer allmänna flyttbestämmelser och innehar samtliga tillstånd som krävs.

Begär offert

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer här