Boka flyttfirma Stockholm hos Flytt-Experten

Vi är din flyttfirma i Stockholm med många års erfarenhet och stor kunskap om en rad olika flytter. Alla flytter är försäkrade så att du kan känna dig trygg med att lämna över dina ägodelar i våra händer. Hos oss får du flytthjälp till ett fast pris om du ber om en offert. Vi är punktliga, alltid trevliga och behandlar dina saker med gott handlag.

 

Gratis offert

En flyttfirma i Stockholm som sätter kunden först

När det kommer till en smidig och trygg flytt i Stockholm finns det en firma som sticker ut - vår flyttfirma Flytt-Experten. Vi lyssnar på dina önskemål och behov och ger dig lösningar som passar just dig. Vår erfarna personal har expertkunskap när det gäller packning, hantering och transport av dina ägodelar, och vi ser till att de behandlas med omsorg och respekt. Att du som kund är nöjd är viktigast för oss.

Budgetalternativ anpassade efter dina ekonomiska möjligheter

Flytt-Experten vill vara en billig flyttfirma i Stockholm - storstaden där allt annat brukar kosta ganska mycket pengar. Vi vill alltid erbjuda flexibla flyttlösningar för alla budgetar. Våra alternativ är följande:

 1. Lågprisflytt - vår billigaste flytt

  Välj lågprisflytt om du vill hålla nere kostnaderna. Detta alternativ inkluderar endast körning, och du tar hand om bärning och lyft själv.

 2. Mellanprisflytt

  Vårt mellanprisalternativ innefattar ordinarie flytt med upp- och nedbärning samt körning mellan platserna. En bekväm lösning för dem som vill ha en mer omfattande service utan att för den sakens skull betala massor.

 3. All-inclusive lyxflytt

  För den ultimata bekvämligheten, välj vårt lyxflyttalternativ. Vi tar hand om allt, från packning och demontering till möbelmontering och installation. Lämna bara nyckeln till oss!

Utlandsflytt inom Europa

Är det dags att packa ihop och lämna Sverige? Vi har omfattande erfarenhet av internationella flyttar inom Europa, och ger dig alltid anpassade lösningar för att göra din utlandsflytt så smidig som möjligt. Från logistik och tullhantering till säker transport – lita på oss för en gränslös flyttservice.

Beställ en tilläggstjänst som flyttstädning

En flytt innebär så mycket mer än bara transport och inbärning. Därför erbjuder vi olika tilläggstjänster för att göra din flyttupplevelse komplett. Vår professionella flyttstädning lämnar ditt gamla hem i toppskick, medan andra tillägg som packningstjänster och möbelmontering sparar dig tid och ansträngning. Be oss om en offert så får du ett tydligt pris på allt du behöver.

Specifika behov - fråga oss så hjälper vi dig

Har du något speciellt du vill att vi gör för dig utöver våra flyttjänster eller flyttstädningar? Du kanske behöver hjälp att köra vissa saker till tippen eller köra dina saker från olika städer eller platser? Fråga oss så ser vi vad vi kan göra för dig. Vi är en flexibel flyttfirma i Stockholm som anpassar oss efter dig. Vi vill samtidigt påminna dig om vår lyxflytt där i stort sett allt ingår från demontering, montering och installationer.

Behöver du personaluthyrning i Stockholm?

När din verksamhet växer eller när du står inför tillfälliga arbetsbelastningar, kan rätt personal vara nyckeln till framgång. Oavsett om du behöver temporär personal för ett projekt, en extra hand under högsäsong eller om du söker långsiktiga medarbetare, kan vi hjälpa dig att hitta rätt person för jobbet. Vårt noggrant utvalda pool av kvalificerade kandidater täcker olika branscher och kompetensområden, vilket gör det möjligt för oss att matcha dig med personal som passar dina specifika behov och krav.


Läs mer om personaluthyrning!

Så får du till en smidigare flytt

Att genomföra en flytt i Stockholm kan vara en utmaning, men med noggranna förberedelser och organisation kan hela processen bli mycket smidigare. En nyckel till en framgångsrik flytt är att vara välorganiserad och använda lämpliga packningsmetoder för att säkerställa att allt från möbler till sängkläder transporteras säkert och effektivt.


En smart strategi är att packa så mycket som möjligt i riktiga flyttkartonger som är ordentligt märkta. Undvik att använda banankartonger eller liknande, och istället välj kartonger som är specifikt utformade för flytter. För andra tillhörigheter som sängkläder, gardiner och mattor kan det vara mer lämpligt att packa dem på andra sätt, såsom i sopsäckar eller genom att rulla ihop och knyta ihop dem.


Förberedelser är nyckeln till en smidig övergång. Se till att din gamla bostad är ordentligt organiserad och städad för att undvika onödiga problem. Glöm inte att säga upp alla abonnemang i förväg för att undvika dubbla kostnader.


Att anlita en erfaren flyttfirma som Flytt-Experten kan vara ditt bästa beslut under flytten. Vi har erfarenhet av olika situationer och kan hjälpa dig att undvika potentiella problem. Det är också viktigt att vara ute i god tid, eftersom flyttfirmor ofta har många kunder och mycket arbete. 


När det kommer till kartonger är det bäst att undvika att använda kartonger av olika storlekar eller banankartonger från affären. Använd istället riktiga flyttkartonger för att minska risken för skador på innehållet. Tänk dock på att inte överbelasta kartongerna för att undvika att de går sönder, annars kan det leda till skador både på kartongerna själva och på personerna som bär dem.

Alltid försäkrade flyttlass

När du väljer vår flyttfirma i Stockholm får du inte bara en smidig och professionell flyttservice utan också trygghet för dina ägodelar. Vi värdesätter varje enskild sak du flyttar med oss och för att ytterligare stärka din tilltro till oss är varje flyttlass hos oss alltid försäkrat. Vår försäkring täcker varje steg av flytten, från packning till transport och leverans.

Din bästa flyttfirma i Stockholm - Vi gör flytten kul och trevlig

Vi strävar inte bara efter att göra din flytt smidig och effektiv utan också rolig och trevlig. Samtidigt har vi alltid en transparent attityd gentemot dig som kund och lovar bara det vi vet att vi kan hålla. Våra flyttkillar har hjälpt folk att flytta massor gånger och ser alltid till att bemöta dig som kund med ett glatt humör. Om det gäller en företagsflytt i Stockholm vet vi också hur stressigt det kan vara att snabbt få allt på plats utan att störa arbetet för mycket. Då vi arbetar snabbt och effektivt och hanterar allt med omsorg och diskretion kan du vara säker på att din flytt blir avklarad inom kort.

Behöver du flytta någon annanstans i Sverige - vi finns på flera orter

Oavsett om du planerar en flytt till en annan stad eller en annan del av landet, är vår flyttfirma här för att göra hela processen smidig och problemfri. Vi har expanderat vår närvaro och finns nu på flera orter runt om i Sverige för att kunna erbjuda våra tjänster där du behöver dem. Du kan boka vår flyttfirma även i Katrineholm, Norrköping, Linköping, Nyköping, Södertälje och Eskilstuna.

Några flyttips från oss till dig när du flyttar i Stockholm

Att flytta kan vara en spännande men även krävande upplevelse, särskilt när det gäller att flytta in till eller från Stockholm. För att göra din flytt så smidig som möjligt delar vi här några användbara flyttips som kan underlätta övergången till ditt nya hem i Stockholm.

 • Planera i förväg. Gör en detaljerad plan för din flytt i förväg som att boka flyttfirma i tid, organisera packningen och hantera nödvändiga tillstånd eller parkeringstillstånd för lastning och lossning.
 • Sortera och rensa. Innan du börjar packa, ta dig tid att rensa ut och sortera dina ägodelar. Det är ett utmärkt tillfälle att göra sig av med det du inte längre behöver och förenkla din flyttprocess.
 • Märk dina lådor tydligt. Använd tydliga etiketter på varje flyttkartong för att indikera dess innehåll och vilket rum det tillhör.
 • Skydda värdefulla ägodelar. För värdefulla eller ömtåliga föremål, se till att packa dem noggrant med skyddande material såsom bubbelplast eller filtar för att undvika skador under transporten.
 • Gör i ordning de viktigaste sakerna. Packa en särskild låda med de nödvändigheter du behöver omedelbart vid ankomsten till ditt nya hem. Det kan vara kläder, hygienartiklar och grundläggande köksartiklar.

 

Läs gärna mer i vår artikel om flyttips!

Få ett transparent pris av din flyttfirma i Stockholm

Med allt som en flytt redan innebär är det viktigt att hitta en flyttfirma i Stockholm till bästa pris. När du väljer att kontakta oss börjar vi med att ge dig en gratis offert som slutar med att du får ett fast pris på hela din flytt.

FAQ

Vad kostar en flyttfirma i Stockholm?

Alla flyttfirmor har olika priser på sina flytter. Då vi vill betrakta oss som en billig flyttfirma i Stockholm kan du vara säker på att få ett transparent och fast pris oavsett om du behöver en bohagsflytt, en företagsflytt eller magasinering för dina möbler. 


I vilka områden i Stockholm erbjuder ni flytthjälp?

Självklart hjälper vi dig som kund att flytta oavsett vilket område i Stockholm ni bor eller ska flytta till. Vår flytthjälp hittar du i orter som Södermalm, Kungsholmen, Solna, Värmdö, Nacka, Huddinge, Älvsjö, Hägersten eller Upplands Väsby. 


Vilka typer av flytter gör er flyttfirma i Stockholm?

Vi vänder oss till både privata kunder och företag som behöver flytta sina saker. Du kan välja mellan en bohagsflytt som privatperson, en företagsflytt om din verksamhet behöver byta kontor, eller en utlandsflytt om du ska korsa landets gränser. I det fall du behöver förvara dina möbler på ett säkert ställe och till ett fördelaktigt pris, kan vi hjälpa dig med magasinering. 


Hur fungerar magasinering med er flyttfirma?

När du väljer att förvara dina möbler och personliga ägodelar hos oss, kan du känna dig trygg med att de är försäkrade. Vi använder slutna träboxar på 8m³ för magasinering, och vårt erfarna team tar hand om att packa in ditt gods noggrant. Den slutna konstruktionen ger extra skydd, och du kan vara säker på att dina ägodelar är väl omhändertagna. Vårt magasineringsutrymme är utrustat med larm och kameraövervakning för att säkerställa högsta säkerhetsnivå. Ditt förvarade gods är försäkrat, och vi förvarar det på ett inhägnat område för ytterligare trygghet. En 8m³ träbox rymmer ungefär 20 kvm normalt möblerat bohag, inklusive tillhörande flyttlådor. 


Är min flytt försäkrad?

Absolut, din flytt är alltid försäkrad från första steget till dess att dina möbler är levererade till det nya bohaget. Om något skulle gå sönder eller gå förlorat kommer du med andra ord att få ersättning för det. Utöver det vill vi understryka att våra flyttgubbar är väldigt erfarna av att hantera både extra tunga saker samt att packa och bära och stuva sakerna i lastbilarna. 


Kan jag få rut-avdrag med er flyttfirma i Stockholm?

Absolut, vår flyttfirma i Stockholm är registrerad för rut-avdrag, vilket innebär att du som kund har möjlighet att dra nytta av denna skatteförmån. Rut-avdraget är en förmånlig möjlighet för privatpersoner att få skattereduktion för vissa tjänster som utförs i hemmet, och det inkluderar även flytthjälp. För att dra nytta av rut-avdraget behöver du se till att du uppfyller de nödvändiga kriterierna och att flytttjänsten du köper är berättigad till avdrag.


Kan ni hjälpa till vid flytt av enstaka möbler i Stockholm?

Självklart! Vår flyttfirma i Stockholm är specialiserad inte bara på stora flyttar utan även på smidiga och effektiva transporter av enstaka möbler. Oavsett om det är en ny soffa, ett matbord eller någon annan möbel du behöver flytta, är vi här för att göra processen enkel och bekväm för dig.

Flytthjälp i Stockholm? Ring oss!

Ring oss 08-550 121 50

Maila info@flyttexperten.com

Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Ikon för företagsflytt – Flyttexperten

Billiga priser!

På vår flyttfirma i Stockholm erbjuder vi flytthjälp utifrån din budget!

Ikon för bohagsflytt - FlyttExperten

Försäkrat flyttlass

Om olyckan skulle vara framme är ditt flyttlass försäkrat med vår flyttfirma

Ikon för flytthjälp - FlyttExperten

Säker & trygg flytt

Med utbildad och erfaren personal kan vi garantera att din flytt flyttas på ett säkert och tryggt sätt.