Flyttfirma Stockholm: Din partner för en smidig flytt

Vi håller vad vi lovar

Välkommen till Flytt-Experten – flyttfirma Stockholm. Vi kan hjälpa dig med alla typer av flyttar. Med lång erfarenhet och relevant utbildning kan vi ge dig en smidig, trygg och säker flytt. Flytten är givetvis också försäkrad om en olycka skulle vara framme.

För oss är kundnöjdheten viktigast – därför håller vi alltid vad vi lovat. Släpp allt det krångliga kring en flytt och anlita oss som flyttfirma Stockholm istället – vi kan ta hand om hela flytten eller bara delar av den. Du kan anpassa din flytt efter dina behov och din budget, du kan alltid välja det alternativ som känns bäst. Här nedan kan du läsa om de varianter vi kan erbjuda när det handlar om flytt.

 

Flyttfirma Stockholm - våra olika flyttalternativ

  • Lågprisbudget. Detta är alternativet för dig som inte har så stort bohag eller flyttar en kortare sträcka – exempelvis inom en ort. I detta paket står vi för flyttbil och chaufför, du själv packar och bär sakerna från och till flyttbilen.

  • Mellanprisbudget. Du demonterar och packar bohaget. Vi står för flyttbil och chaufför och vår personal lastar på, transporterar och bär in allt på den nya adressen.

  • Lyxbudget. Ge oss bara hemnyckeln så fixar vi resten. Detta är det bästa alternativet för dig som vill att vi allt från start till mål, från packning till flyttstädning.

 

Effektiva tips för en organiserad flytt i Stockholm

Att flytta kan vara en utmanande uppgift, men med rätt förberedelser och organisering kan processen bli betydligt smidigare. Att vara välorganiserad och använda rätt packningsmetoder är avgörande för en framgångsrik flytt. Här delar vi med oss av några beprövade tips för att säkerställa att allt från dina möbler till dina sängkläder transporteras säkert och effektivt.

Ett bra tips är att packa så mycket möjligt i ordentligt uppmärkta kartonger – och då menar vi riktiga flyttkartonger framtagna för detta syfte och inte banankartonger och liknande. Andra tillhörigheter som sängkläder, gardiner, mattor passar bättre att packa på andra sätt, till exempel i sopsäckar eller genom att rulla ihop och knyta ihop dem.

 

  • Förbered dig ordentligt. Se till att allt är ordnat i din gamla bostad. Städningen måste vara väl utförd så att du slipper bakläxa. Glöm heller inte att säga upp alla abonnemang så att du inte behöver betala dubbelt utan anledning. 

  • Anlita en flyttfirma. Vi på Flytt-experten har varit med om det mesta i flyttväg och kan hjälpa dig att undvika fallgroparna. Det är bra vara ute i god tid också – vi har många kunder och mycket jobb så det kan löna sig att höra av sig ett tag innan det är flyttdags.

  • Använd riktiga flyttkartonger. Vi avråder från att använda banankartonger från affären eller att använda kartonger i många olika storlekar. Kartongerna bör vara avsedda för flytt, annars finns risken att de går sönder eller att innehållet tar skada. Men packa inte för tungt, då kan både kartonger och ryggar gå sönder. 

 

En flytt tar alltid tid

Att flytta är alltid ett projekt som tar sin tid och det krävs noggrannhet vid packningen för att saker inte ska gå sönder under flytten. Behöver du hjälp med själva packningen så gör vi givetvis även detta. Anlitar du oss som flyttfirma Stockholm så kan du vara trygg i att allt packas och flyttas på ett korrekt sätt.

 

Bohagsflytt och företagsflytt i Stockholm


Vi utför såväl företagsflyttar som bohagsflyttar i Stockholm och hela Sverige. Visste du att vi även erbjuder våra tjänster när du ska flytta utomlands? Med vår professionella hjälp blir flytten enklare än någonsin!

 

Flyttfirma Stockholm: Expertis & kvalitet i varje steg av din Flytt

När vi hjälper dig med flytt i Stockholm jobbar vi enligt dessa punkter:

 

Information

Först informerar vi oss om hur stor din bostad är, hur den ser ut och hur stort bohag som ska flyttas. Det är viktigt att vi vet hur mycket det handlar om för att kunna välja rätt bemanning, flyttbil och planera körningen på effektivast möjliga sätt. 

 

Packning

På flyttdagen eller dagarna innan kommer vi hem till din bostad och packar allt i lådor – självklart baserat på dina instruktioner. Det bästa är att packa allt efter en sortering som är baserad på hur det skall packas upp i den nya bostaden. 


Känsliga möbler och andra ömtåliga föremål som bör läggas i flyttlådor slår vi in med kvalitativt packmaterial. Större hyllor och garderober monteras ner. I somliga kan detta behövas göras i förväg för att flytten ska gå snabbare och smidigare. 

 

Till flyttbilen

När allt är ordentligt packat och förberett bär vi ut ditt bohag till flyttbilen och packar så effektivt som möjligt för att undvika att behöva göra flera körningar.  Vi är alltid försiktiga när vi bär dina möbler och ser till att allt står stadigt i flyttlasset, detta så att det inte uppstår skador på grund av möbler och annat som vinglar runt och skaver mot varandra. 

 

Eventuella extratjänster

När din gamla bostad är tömd är det dags för flyttstädning om du har beställt en sådan. Vi städar enligt en metod som gör att det går snabbt och att alla steg hinns med på rimlig tid. När flyttstädningen är färdig kommer din hyresvärd eller den nya ägaren av bostaden för att besikta och godkänna städningen. Om det finns något att anmärka på åtgärdar vi det förstås med omedelbart verkan Vi ger dig garanti på att flyttstädningen ska bli godkänd.

 

Vi bär in bohaget i nya bostaden

När flyttbilen anlänt till din nya bostad börjar vi systematiskt att bära in alla dina ägodelar till de rum där de hör hemma. Det går snabbt och enkelt eftersom vi har märkt upp kartongerna i förväg. Det är bra om du är på plats så att du kan tala om var i ett rum du vill att vi ställer vissa möbler och så vidare.

 

Uppackning med mera

Om du så önskar kan vi även hjälpa dig med att packa upp. Vi har också extratjänster du kan välja till såsom montering av möbler, upphängning av tavlor med mera. Fråga oss när du beställer flyttjänster.

 

 

Kontakta Flytt-Experten - Flyttfirma Stockholm

 

Söker du efter en kompetent och trygg flyttfirma i Stockholm? Hör av dig till oss på Flytt-Experten, vi hjälper dig med flytten - enkelt, pålitligt och effektivt med försäkrat flyttlass.

 

Boka flytt!

Flytthjälp i Stockholm? Ring oss!

Ring oss 08-550 121 50

Maila info@flyttexperten.com

Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Ikon för företagsflytt – Flyttexperten

Billiga priser!

På vår flyttfirma i Stockholm erbjuder vi flytthjälp utifrån din budget!

Ikon för bohagsflytt - FlyttExperten

Försäkrat flyttlass

Om olyckan skulle vara framme är ditt flyttlass försäkrat med vår flyttfirma

Ikon för flytthjälp - FlyttExperten

Säker & trygg flytt

Med utbildad och erfaren personal kan vi garantera att din flytt flyttas på ett säkert och tryggt sätt. 

Flyttfirma i Stockholm som flyttar utifrån din budget!

Ska du flytta från ditt nuvarande hem i Stockholm? Vi hjälper dig med flytten oavsett om du flyttar från villa, radhus eller lägenhet. För oss är det viktigast att vi kan erbjuda en lösning som passar dig oavsett om du ska flytta mycket eller lite. Det är många moment man måste tänka på under en flytt. Allt från att flyttpacka rätt, organisera, lyfta och transporter.  Vi hjälper dig att göra flytten så smidig som möjlig! 

 

Vi hjälper dig att flytta i hela Stockholm från områden som Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Södermalm, Solna, Nacka & Värmdö.

Boka flytt!

Lågprisbudget

En typ av flytthjälp som passar perfekt för dig som har en mindre flytt eller för dig som vill spara pengar. I lågprisbudget erbjuder vi en chaufför med en flyttbil. Här ansvarar du för  nedpackningen och uppackningen. Med detta alternativ hjälper vi dig även att transportera flytten samt att packa in sakerna i flyttbilen.

 

Mellanprisbudget

Mellanbudget passar dig som har en större flytt där vi behöver vara mer personal. Du ansvarar för nedpackningen och vi packar in i bilen och flyttar dina föremål till ditt nya boende. Tillsammans skräddarsyr vi den bästa lösningen för dig så flytten blir så lätt som möjligt. 

Lyxbudget

Med vår lyxbudgetpaket slipper du stressen och planeringen kring flytten. I detta paket sköter vi allt från nedpackning, transport, montering och installation i det nya hemmet. Vi flyttar hela ditt bohag så du får tid till annat.

Företagsflytt i Stockholm helt utan krångel!

 

Är det dags för att flytta ert företag eller verksamhet till en annan ort i Stockholm?Att flytta sitt kontor eller sin verksamhet är tidskrävande och kräver mycket resurser. Vi hjälper er med hela flytten så ni kan fortsätta fokusera på ert arbete. Vid företagsflytt i Stockholmsområdet utförs kassaskåpshantering, vissa tungtransporter och vid behov tippkörningar.

 

Genom att anlita vår flyttfirma i Stockholm till företagsflytten kan du vara säker på att jobbet kommer vara välorganiserat och utfört noggrant. Vi är erfarna av företagsflytt och anpassar oss alltid  utefter era arbetsrutiner. Personalen på vår flyttfirma ser till att flytten löper parallellt med ert arbete utan driftstörningar. 

 

Boka flytt!

Vanliga frågor & svar kring vår flyttfirma i Stockholm

I vilka områden i Stockhom erbjuder ni flytthjälp?

Självklart hjälper vi dig som kund att flytta oavsett vilket område i Stockholm ni bor eller ska flytta till. Vår flytthjälp hittar du i orter som Södermalm, Kungsholmen, Solna, Värmdö, Nacka, Huddinge, Älvsjö, Hägersten eller Upplands Väsby. 

Vad kostar det att anlita er flyttfirma i Stockholm?

Hos Flyttexperten är vår vision att kunna hjälpa så många som möjligt med deras flytt. Hos oss erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att kunna underlätta så mycket som möjligt för dig utifån din budget. Välkommen att begär en offert eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den lösning som funkar efter dig och din budget!

Kan ni hjälpa till vid flytt av enska möbler i Stockholm?

Självklart kan vi även hjälpa till att bara flytta enstaka saker. Du bestämmer helt själv vilken typ av hjälp du behöver vid din flytt. Behöver du endast hjälp med att bära och transportera tunga eller otympliga möbler ser vi till att hjälpa dig med det!