Kontorsflytt – Företagsflytt – Verksamhetsflytt

En förändring eller flytt av sådant här slag ger ofta upphov till en förbättring. När det gäller kontor och företag handlar det om att förändra och förstärka sin redan framgångsrika verksamhet och att flytta något så stort är ett projekt som kräver både tid och resurser.

 

Med vår hjälp blir kontorsflytten lättare än någonsin

Varför inte göra kontorsflytten lättare genom att anlita en professionell flyttfirma? Vi på Flytt-Experten hjälper er med hela kontorsflytten från start till slut eller anpassar oss till den hjälp som ni är i behov utav. Vi flyttar ert kontor runt i hela sverige och i Europa. 

 

Maximal logostik med flexibilitet till era arbetsrutiner

Genom att anlita vår flyttfirma kan du vara säker på maximal logistik där vi är vana vid att vara flexibla till era arbetsrutiner. Kontorsflytt och företagsflytt kan även ske som en intern verksamhetsflytt, som vi givetvis enkelt ordnar med korrekt utrustning.  

 

Fackmannamässiga kontorsflyttar

Vi utför fackmannamässiga kontorsflyttar samt övriga företagsflyttar i Sverige och till utlandet. Vid verksamhetsflyttar utför vi lastning, transport och lossning. Vår flyttfirma är känd för övergripande struktur och samordning. 

Begär offert

Kontakta oss 

Telefon: 0155219090

Begär offert

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.