Boka flyttfirma i Katrineholm

Vi är din flyttfirma i Katrineholm som alltid gör din flytt enklare. Vi är specialister på både företagsflytt och privata bohagsflytter. Vi har alltid en positiv attityd och det finns inte mycket vi inte klarar. Självklart flyttar vi med både garantier och försäkringar, allt för våra kunders skull.

Gratis offert

Erfaren flyttfirma i Katrineholm

Att flytta tar ofta mycket tid i anspråk och det är mycket som ska fixas. Ibland kan det till och med kännas övermäktigt att flytta. Därför gäller det att ha en bra och erfaren flyttfirma i Katrineholm som tar hand om grovjobbet så att du kan lägga tid och energi på det viktiga. Vi har funnits med i branschen ett tag och har gjort otaliga flytter för både privatpersoner och företag. Oss kan du kontakta om du behöver bohagsflytt, företagsflytt, magasinering och utlandsflytter. Vi åtar oss de flesta flyttuppdragen och har både nödvändiga garantier och försäkringar.

Vi åtar oss både lätta och tunga lyft

Oavsett om det handlar om att flytta känsliga möbler eller tunga föremål, är vi på Flytt-Experten proffs på att hantera både lätta och tunga lyft. Har du ett tungt piano som ska lyftas, extra tunga möbler eller ömtåliga ägodelar som kräver extra bra handlag? Flytt-Expertens flyttfirma i Katrineholm har god erfarenhet av att hantera tunga prylar och ser till att de skyddas under transporten. Ange att du har stora saker som ska lyftas när du kontaktar oss.

Flyttjänster som går från och till Katrineholm

Flytta till Katrineholm eller ska du flytta från staden vidare ut i Sverige eller till och med ut i Europa? Vi tar hand om både inrikes och utrikes flytter och ger dig alltid ett bra pris.

Vi flyttar ditt bohag

En flytt kan komma plötsligt, eller så kan den vara planerad en längre tid. Vi kan flytta åt dig oavsett om det måste ske nästan direkt, eller om du vill schemalägga flytten längre fram. Välj mellan lågprisbudget, mellanprisbudget eller lyxprisbudget utifrån ditt bohag och hur mycket pengar du kan lägga.

När företaget behöver en omställning

Ibland kan man som företag behöva byta kontor eller helt enkelt flytta till en annan stad eller region. Vi utför företagsflytter med största diskretion och omtanke så att arbetsmomenten inte ska bli berörda och ni kan jobba på som vanligt.

Magasinering när du har saker över

Vi har ett flexibelt magasineringsalternativ för att passa dina behov när du står med saker du inte kan förvara hemma för tillfället. Våra lagringsfaciliteter och förråd är säkra och övervakade dygnet runt för att ge dig trygghet och lugn. 


Kontakta oss idag för att boka vår magasineringstjänst och luta dig tillbaka med förtroendet att dina ägodelar är i säkra händer.

Kostnad för din flytt - be om en offert

Vår offertprocess är enkel och snabb. Besök vår hemsida och fyll i det korta formuläret, där du kan specificera dina behov och önskemål. Vår flyttfirma i Katrineholm kommer sedan att utarbeta en offert som tydligt redogör för kostnaderna för våra olika tjänster.

Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra tjänster