Flyttfirma i Katrineholm – Bohagsflytt, kontorsflytt och utlandsflytt

Vi flyttar utifrån din budget!

 

Vår flyttfirma utför smidiga flyttar som till exempel bohagsflytt, företagsflytt eller utlandsflytt till och från Katrineholm där inventarier och bohag förflyttas på ett effektivt och säkert sätt.

 

Flyttarna utgår från önskad budget där vi kan ge dig ett skräddarsytt paket där du kan välja på att själv sköta ned- och uppackning och vi lastar och transporterar eller att vi som professionellt flyttbolag utför den totala flytten med allt vad det innebär med transport, ned- och uppackning. Ett totalt flyttpaket på alla sorters bohagsflytt eller företagsflytt ger dig mer tid till annat. Genom att anlita vår flyttfirma blir flytten en bra upplevelse! Utöver flytt erbjuder vi budkörning i regionala delar runt staden.

 

Lågprisbudget

Ett alternativ för dig som inte har så många saker eller inte bor så stort. Vi står för flyttbil och chaufför, du packar och bär till och från flyttbilen.
 

Mellanprisbudget
Du ser till att ditt bohag är nedpackat och demonterat. Vi skickar ut en flyttbil och personal lastar, transporterar och bär in allt på den nya adressen.
 

Lyxbudget
Lyxbudget - Du lämnar nyckeln och vi gör resten. Ett alternativ för dig som vill att vi gör allt från start till mål. Läs mer här och begär en offert.

Begär offert
Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra tjänster