Flyttfirma i Nyköping

Kontorsflytt, bohagsflytt och utlandsflytt

I Nyköping hittar du vårt huvudkontor. En strategiskt viktig punkt – beläget endast en timme norr om Nyköping ligger Stockholm och via Skavsta flygplats har ni även närheten till Europa om ni vill flytta utomlands.

 

Vi flyttar dig till, från eller inom Nyköping och underlättar din flytt oavsett om du vill ha hjälp med hela flytten, från nedpackning till uppackning eller om det bara gäller transporten. Du väljer alternativ efter din tid och budget!

Vid flytt är det mycket som ska hållas reda på - vår personal är välutbildad och erfaren för att du ska kunna känna dig trygg med att ditt bohag flyttas varsamt, effektivt och säkert.

Med Flytt-Experten i Nyköping blir flytten enkel, smidig och trygg!

 

Vår expertis är även utlandsflytt. Vår flyttfirma har verksamhet i ytterligare fem kommuner där ni kan välja att påbörja er resa mot ett nytt boende. Alla våra flyttfirmor utför ansvarsfulla och smidiga bohagsflyttar och verksamhetsflyttar både i Sverige och utlandet.

Gratis offert

Nyköping:

Ring oss 0155-21 90 90

Maila info@flyttexperten.com

Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra tjänster