Din flyttfirma i Nyköping

Som erfaren flyttfirma i Nyköping kan vi hjälpa dig med olika typer av flyttar, såsom bohagsflytt, företagsflytt, magasinering och till och med utlandsflytter. Vi flyttar till och från Nyköping och du kan välja mellan budgetvarianter som lågprisflytt, mellanprisflytt och lyxflytt. Flytta enkelt med oss på Flytt-Experten.

Gratis offert

Din allsidiga flytthjälp i Nyköping

När du anlitar oss får du en allsidig flytthjälp där du själv kan skräddarsy hur du vill att vi hjälper dig. Men vi har även olika typer av flytter som du kan begära offert för, beroende på om du är privatperson eller företag.

Bohagsflytt

Vår utbildade personal är vana vid bohagsflytt och hanterar alltid dina ägodelar med respekt. Vår flyttfirma i Nyköping flyttar bohag både in och ut ur staden och vi har även vårt huvudkontor här. Du kan boka oss för att flytta oavsett om du ska flytta långväga eller bara några kvarter bort.

Utlandsflytt när du ska flytta över gränserna

Att flytta internationellt kan vara överväldigande, men med vår expertis blir det en smidig resa. Vi tar hand om alla logistiska detaljer så att du kan fokusera på att starta ditt nya kapitel utan bekymmer. Eftersom vi som flyttfirma i Nyköping ligger så nära Skavsta flygplats och även Stockholm, så har du närheten ut till Europa om du ska flytta utomlands. Har du fler frågor om vår utlandsflytt? Kontakta oss så berättar vi mer.

Magasinering av möbler

Behöver du temporär förvaring av dina prylar och möbler? Du kanske står mellan två bostäder, ligger i skilsmässa, behöver förvara kontorsmöbler eller inte är i behov av alla dina saker för tillfället. Vår magasinering är till för både företag och privatpersoner och ger dig tryggheten att ditt bohag är i säkra händer, vare sig det är för kort- eller långsiktigt förvaringsbehov.

Kontorsflytt - vi flyttar ditt kontor

För en effektiv och problemfri företagsflytt kan du lita på oss. Vi anpassar våra tjänster för att passa företagets unika behov och ser till att allt går smidigt. Lita på vår diskretion och vårt proffsiga bemötande.

Budgetalternativ för alla behov

Oavsett din budget har vi alternativ som passar dig. Välj mellan det allra billigaste alternativet, till den helomfattande flytthjälpen.

  • Lågprisflytt - Våra lågprisflyttar erbjuder ekonomiska lösningar utan att kompromissa med kvaliteten. Perfekt för dig med få saker. Vi skickar en lastbil med chaufför som enbart stuvar in och ut saker i bilen samt kör dig till och från dina bostäder. Du är själv ansvarig för packning och bärhjälp.
  • Mellanprisflytt - För dem som letar efter extra bekvämlighet är våra mellanprisflyttar det perfekta valet. Här lastar vi in, lastar ut, bär och kör.
  • Lyxflytt - För den ultimata stressfria upplevelsen, välj vår lyxflytt där vi inte bara transporterar ditt bohag, utan också tar hand om packningen och möbelmonteringen åt dig.

Är du pensionär - få 10% rabatt på din flytt

Som pensionär få du ett rabatterat pris. Vi sänker flyttkostnaden för dig med 10% samtidigt som du självklart också kan dra nytta av rut-avdraget. Det spelar ingen roll hur du bor - i lägenhet, radhus eller villa.

Vår flyttfirma i Nyköping flyttar även på helger

Vi vet att vardagen kan vara hektisk, och ibland passar en helgflytt bättre. Vi kan göra din flyttbekymmer till ett minne blott, oavsett om det är en lördag, söndag eller en helg enligt ditt val. Därför kan du anlita vår flyttfirma i Nyköping även på helger. Vi tänker att ju mer flexibla vi desto mer får du ut av oss.

Nyköping:

Ring oss 0155-21 90 90

Maila info@flyttexperten.com

Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra tjänster