Boka flyttfirma i Norrköping

Bor du i Norrköping och söker en flyttfirma? Eller ska du kanske flytta till Norrköping? Vi vänder oss till en stor målgrupp där både privatpersoner och företag ingår. Då vi valt att vara så flexibla som möjligt kan vi erbjuda olika budgetalternativ - lågprisbudget, mellanprisbudget och lyxbudget. Dessutom kör vi utlandsflytter från och till Sveriges gränser.

Gratis offert

Vi är varsamma om dina ägodelar

När du väljer oss som din föredragna flyttfirma i Norrköping kan du vara trygg i vetskapen att vi behandlar dina ägodelar med största respekt och varsamhet. Oavsett om det är konstverk, antikviteter eller andra ömtåliga föremål, så har vårt team den nödvändiga expertisen och erfarenheten för att säkerställa deras säkra överföring. Om något mot förmodan skulle gå sönder eller tappas bort, är ni alltid försäkrade hos oss när flytten sker. I det fallet du skulle välja lyxflytt kommer vi dessutom gå bortom transporten och erbjuda professionell inpackning för att säkerställa att dina ägodelar är väl skyddade under hela flytten.

Norrköpings självklara flyttfirma

Vilka fördelar finns då att välja Flytt-Experten som din flyttfirma i Norrköping? Förutom att ge ett bra pris på din flytt så sträcker vi oss längre genom att ha anpassade prisalternativ där olika saker ingår.

  • För dig som har lite ägodelar eller vill göra det mesta själv, välj lågprisflytten. Här kör vi enbart dina grejer från plats till plats medan du står för bärning och lyft.
  • Vill du ha en “vanlig” flytt så kan du välja mellanprisklassen. Den här kategorin innebär att vi bär dina saker till och från flyttbilen och lastar av dem i din nya bostad. Självklart transporterar vi dina ägodelar i en rymlig lastbil.
  • Vill du ha den optimala bekvämligheten av en flytt ska du välja lyxprisklassen. Här hjälper vi dig inte bara att bära och lyfta, utan också att packa och demontering/montering av möbler, installationer av elektriska apparater med mera. Det är bara att lämna över nyckeln till oss, med andra ord.

Få lite flyttips innan du börjar ditt nya livskapitel

Att flytta tar både tid och energi, men det kan samtidigt bli något riktigt kul. Det viktiga är att du gör det rätt och gör en checklista med allt som behövs innan du drar iväg med ditt flyttlass. Det gäller att packa rätt, göra adressändringar och markera upp dina kartonger så du slipper leta senare. 


Läs mer i vår artikel om flyttips!

Vilka flytter gör vi?

Hos din flyttfirma i Norrköping kan du boka olika sorters flytter. Vi hjälper både privata kunder och företag. Vi kan även erbjuda personaluthyrning om du behöver våra tjänster till ditt företag. 

  • Bohagsflytt- Vi flyttar ditt bohag med alla dina ägodelar till din nya bostad.
  • Företagsflytt - Flytta säkert ditt företag till en ny adress med oss.
  • Magasinering - Magasinera möbler och andra ägodelar i tryggt förvar i våra förråd.
  • Utlandsflytt - Flytta säkert in eller ut ur Sverige från eller till Europa, till ett bra pris.

Kontakta oss för din kommande flytt

Oavsett om det är en bohagsflytt, utlandsflytt, magasinering eller kontorsflytt, är vår flyttfirma i Norrköping här för att göra hela processen enkel och bekväm för dig. Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert och flytta säkert, snabbt och felfritt. Vi garanterar en bra upplevelse från början till slut.

Norrköping

Telefon: 011-16 16 16

Maila: info@flyttexperten.com

Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra tjänster