Flytthjälp till fasta priser utifrån din budget!

All personal på flyttfirman har utbildning och god erfarenhet av bohagsflytt och flytt samt tunglyft av t.ex flyglar och pianon. När du flyttar så är det mycket att hålla reda på och det gäller både ditt nya boende och den lägenhet eller hus som du lämnar. För att göra det så enkelt som möjligt för dig fyller du bara i vår online-offert med de uppgifter vi behöver. Sedan hjälper personalen på någon av våra flyttfirmor dig – snabbt och enkelt!

 

Vi flyttar dig från söder till norr

Flytt-Experten är en flexibel flyttfirma som hjälper dig att flytta runt hela Sverige och till och med runt om i Europa. Oavsett om du söker efter flyttfirma Stockholm, Norrköping, Linköping, Eskilstuna, Nyköping, Katrineholm eller Södertälje kan vi hjälpa dig. 

 

Flytt-Experten utför bohagsflytt utifrån dina budgetönskemål – allt från nedpackning, transport och uppackning. För den lilla budgeten ordnar vi en flexibel privatflytt där du får möjlighet att ansvara mer för vissa delar på egen hand.

Gör flytten enkel med Flytt-Experten

Slipp krånglet till nästa flytt. Anlita Flytt-Experten!  Kontakta oss idag så hjälper dig att hitta den bästa lösningen för dig utifrån plats, flyttlass och budget. 

Läs mer om våra andra flytttjänster

Företagsflytt 

Utlandsflytt 

Magasinering 

 

Begär offert

Kontakta oss 

Telefon: 0155219090

Begär offert

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer här