Flyttfirma i Stockholm 

Vi håller vad vi lovar

Är det dags för flytt? Vår flyttfirma i Stockholm hjälper dig att flytta runt, till eller från Stockholm! Med oss får ni en stressfri och smidig flytt med professionell flytthjälp. Vi är en flexibel flyttfirma som anpassar oss utifrån dina önskemål. På vår flyttfirma i Stockholm är dina flytt självklart försäkrade om olyckan skulle vara framme. 

 

Vi flyttar effektivt och till riktigt bra priser! 

Både för privatflytt och kontorsflytt!

 

Att flytta från ett ställe till ett annat kan vara ett stort steg i livet och det är många moment att tänka på. Det kan vara många flyttlådor och tunga möbler som ska flyttas på ett säkert och effektivt sätt utan att gå sönder. Genom att anlita en professionell flyttfirma slipper du tänka på alla jobbiga faser och kan fokusera på det roliga istället! Med oss blir flytten inte bara enklare utan också billig.

 

Att flytta kan innebära en hel del extrajobb om det inte görs på rätt sätt från början. Kanske ska ni flytta hela kontoret och behöver få en smidig övergång? Då är det viktigt att kontorsflytten görs på ett skickligt sätt med maximal logistik. Ska man istället flytta privat kan det vara många andra faktorer som spelar in. Har man exempelvis tunga möbler eller instrument som piano är det viktigt att man lyfter på rätt sätt för att inte skada sig. Det kan även vara avgörande över hur man väljer att flyttpacka.

 

Genom att att anlita en professionell flyttfirma undviker du att detta ska ske. För oss är det viktigt att alla era ägodelar kommer fram till den nya bostaden tryggt och utan skador. Detta gör vi genom att organisera allt bra från början. 

Begär offert för flytt

Företagsflytt i Stockholm helt utan krångel!


Är det dags för att flytta ert företag eller verksamhet till en annan plats? Att flytta sitt kontor eller sin verksamhet är tidskrävande och kräver mycket resurser. Vi hjälper er med hela flytten så ni kan fortsätta fokusera på ert arbete. Vid företagsflytt i Stockholmsområdet utförs kassaskåpshantering, vissa tungtransporter och vid behov tippkörningar.

 

Genom att anlita vår flyttfirma till företagsflytten kan du vara säker på att jobbet kommer vara välorganiserat och utfört noggrant. Vi är erfarna av företagsflytt och anpassar oss alltid  utefter era arbetsrutiner. Personalen på vår flyttfirma ser till att flytten löper parallellt med ert arbete utan driftstörningar. 

 

Vi flyttar ditt hem utifrån din budget!

 

Ska du flytta från ditt nuvarande hem i Stockholm? Vi hjälper dig med flytten oavsett om du flyttar från villa, radhus eller lägenhet. För oss är det viktigast att vi kan erbjuda en lösning som passar dig oavsett om du ska flytta mycket eller lite. Det är många moment man måste tänka på under en flytt. Allt från att flyttpacka rätt, organisera, lyfta och transporter.  Vi hjälper dig att göra flytten så smidig som möjlig!

 

Billig flytthjälp för dig som vill spara pengar!

 

En typ av Flytthjälp som passar perfekt för dig som har en mindre flytt eller för dig som vill spara pengar. I lågprisbudget erbjuder vi en chaufför med en flyttbil. Här ansvarar du för  nedpackningen och uppackningen. Med detta alternativ hjälper vi dig även att transportera flytten samt att packa in sakerna i flyttbilen.

 

Du flyttpackar och vi flyttar!

 

Mellanbudget passar dig som har en större flytt där vi behöver vara mer personal. Du ansvarar för nedpackningen och vi packar in i bilen och flyttar dina föremål till ditt nya boende. Tillsammans skräddarsyr vi den bästa lösningen för dig så flytten blir så lätt som möjligt. 

 

Slappna av och låt oss ta hand om hela flytten

 

Medvår lyxbudgetpaket slipper du stressen och planeringen kring flytten. I detta paket sköter vi allt från nedpackning, transport, montering och installation i det nya hemmet. Vi flyttar hela ditt bohag så du får tid till annat.

 

Självklart är dina saker försäkrade om olyckan skulle vara framme. 

 

Begär offert

Flytthjälp i Stockholm? Ring oss!

Ring oss 08-550 121 50

Maila info@flyttexperten.com

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra flyttjänster