Flyttfirma i Stockholm 
Vi håller vad vi lovar

Är det dags för flytt? Vi på Flytt-Experten hjälper dig till en stressfri flytt och anpassar oss efter dina behov och önskemål. Oavsett om ni behöver hjälp med hela flytten eller bara vissa delar kan vi bistå med vår hjälp. På vår flyttfirma i Stockholm är dina flytt självklart försäkrade om olyckan skulle vara framme. 

 

En pålitlig och effektiv flyttfirma i Stockholm

Hos oss är alla utbildade och har en lång erfarenhet av olika typer av flytt. Vi arbetar med allt från privatflytt till företagsflytt samt utomlandsflytt. För oss är det viktigt att alla era ägodelar kommer fram till den nya bostaden tryggt och utan skador. Detta gör vi genom att organisera allt bra från början. 

 

Företagsflytt i Stockholm - utan krångel  

Är det dags för att flytta ert företag eller verksamhet till en annan plats? Att flytta sitt kontor eller sin verksamhet är tidskrävande och kräver mycket resurser. Vi hjälper er med hela flytten så ni kan fortsätta fokusera på ert arbete. Vid företagsflytt i Stockholmsområdet utförs kassaskåpshantering, vissa tungtransporter och vid behov tippkörningar.


Vi flyttar verksamheten på rätt sätt

Genom att anlita vår flyttfirma till företagsflytten kan du vara säker på att jobbet kommer vara välorganiserat och utfört noggrant. Vi är erfarna av företagsflytt och anpassar oss alltid  utefter era arbetsrutiner. Personalen på vår flyttfirma ser till att flytten löper parallellt med ert arbete utan driftstörningar. 

 

Bohagsflytt för privatpersoner i Stockholm 

Självklart hjälper vi privatpersoner att flytta i Stockholm från villa, radhus eller lägenhet. För oss är det viktigast att vi kan erbjuda en lösning som passar dig oavsett om du ska flytta mycket eller lite. Det är många olika moment man ska göra vid en flytt och därför finns vi till för att göra er flytt så enkel så mycket. 

 

Bohagsflytt - Lågprisbudget

Passar perfekt för dig som har en mindre flytt eller för dig som vill spara pengarna. I lågprisbudget erbjuder vi en chaufför med en flyttbil och du ansvarar för att nedpackning och uppackning. Vi hjälper dig att transportera flytten samt att packa in sakerna i flyttbilen.

 

Bohagsflytt - Mellanbudget

Mellanbudget passar dig som har en större flytt där vi behöver vara mer personal. Du ansvarar för nedpackningen och vi packar in i bilen och flyttar dina föremål till ditt nya boende. Tillsammans skräddarsyr vi den bästa lösningen för dig så flytten blir så lätt som möjligt. 

 

Bohagsflytt - Lyxbudget

Med lyxbudget slipper du stressen kring flytten och vi sköter allt från nedpackning, transport, montering och installatoin på plats. Vi flyttar hela ditt bohag så du får tid till annat.

Självklart är dina saker försäkrade om olyckan skulle vara framme. 

 

Begär offert

Stockholm:

Ring oss 08-550 121 50

Maila info@flyttexperten.com

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra tjänster