Flyttfirma i Stockholm 

Vi håller vad vi lovar

Är det dags för flytt? Vår flyttfirma i Stockholm hjälper dig att flytta runt, till eller från Stockholm! Med oss får ni en stressfri och smidig flytt med professionell flytthjälp. Vi är en flexibel flyttfirma som anpassar oss utifrån dina önskemål. Med oss är din flytt i Stockholm alltid försäkrad via oss! 

Effektiv flyttfirma i Stockholm till riktigt bra priser! 

Att flytta från ett ställe till ett annat kan vara ett stort steg i livet och det är många moment att tänka på. Det kan vara många flyttlådor och tunga möbler som ska flyttas på ett säkert och effektivt sätt utan att gå sönder. Genom att anlita en professionell flyttfirma i Stockholm  så slipper du tänka på alla jobbiga faser och kan fokusera på det roliga istället! Med oss blir flytten inte bara enkel utan även billig!

Kontorsflytt i Stockholm

Att flytta kan innebära en hel del extrajobb om det inte görs på rätt sätt från början. Kanske ska ni flytta hela kontoret och behöver få en smidig övergång? Då är det viktigt att kontorsflytten görs på ett skickligt sätt med maximal logistik. Ska man istället flytta privat kan det vara många andra faktorer som spelar in. Har man exempelvis tunga möbler eller instrument som piano är det viktigt att man lyfter på rätt sätt för att inte skada sig. Det kan även vara avgörande över hur man väljer att flyttpacka.

Boka flytt!

Flytthjälp i Stockholm? Ring oss!

Ring oss 08-550 121 50

Maila info@flyttexperten.com

Boka flytt idag!

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer om våra flyttjänster
Ikon för företagsflytt

Billiga priser!

På vår flyttfirma i Stockholm erbjuder vi flytthjälp utifrån din budget!

Ikon för bohagsflytt

Försäkrat flyttlass

Om olyckan skulle vara framme är ditt flyttlass försäkrat med vår flyttfirma

Ikon för utlandsflytt

Säker & trygg flytt

Med utbildad och erfaren personal kan vi garantera att din flytt flyttas på ett säkert och tryggt sätt. 

Flyttfirma i Stockholm som flyttar utifrån din budget!

Ska du flytta från ditt nuvarande hem i Stockholm? Vi hjälper dig med flytten oavsett om du flyttar från villa, radhus eller lägenhet. För oss är det viktigast att vi kan erbjuda en lösning som passar dig oavsett om du ska flytta mycket eller lite. Det är många moment man måste tänka på under en flytt. Allt från att flyttpacka rätt, organisera, lyfta och transporter.  Vi hjälper dig att göra flytten så smidig som möjlig! 

 

Vi hjälper dig att flytta i hela Stockholm från områden som Östermalm, Kungsholmen, Vasastan, Södermalm, Solna, Nacka & Värmdö.

Boka flytt!

Lågprisbudget

En typ av flytthjälp som passar perfekt för dig som har en mindre flytt eller för dig som vill spara pengar. I lågprisbudget erbjuder vi en chaufför med en flyttbil. Här ansvarar du för  nedpackningen och uppackningen. Med detta alternativ hjälper vi dig även att transportera flytten samt att packa in sakerna i flyttbilen.

 

Mellanprisbudget

Mellanbudget passar dig som har en större flytt där vi behöver vara mer personal. Du ansvarar för nedpackningen och vi packar in i bilen och flyttar dina föremål till ditt nya boende. Tillsammans skräddarsyr vi den bästa lösningen för dig så flytten blir så lätt som möjligt. 

Lyxbudget

Med vår lyxbudgetpaket slipper du stressen och planeringen kring flytten. I detta paket sköter vi allt från nedpackning, transport, montering och installation i det nya hemmet. Vi flyttar hela ditt bohag så du får tid till annat.

Företagsflytt i Stockholm helt utan krångel!

 

Är det dags för att flytta ert företag eller verksamhet till en annan ort i Stockholm?Att flytta sitt kontor eller sin verksamhet är tidskrävande och kräver mycket resurser. Vi hjälper er med hela flytten så ni kan fortsätta fokusera på ert arbete. Vid företagsflytt i Stockholmsområdet utförs kassaskåpshantering, vissa tungtransporter och vid behov tippkörningar.

 

Genom att anlita vår flyttfirma i Stockholm till företagsflytten kan du vara säker på att jobbet kommer vara välorganiserat och utfört noggrant. Vi är erfarna av företagsflytt och anpassar oss alltid  utefter era arbetsrutiner. Personalen på vår flyttfirma ser till att flytten löper parallellt med ert arbete utan driftstörningar. 

 

Boka flytt!

Vanliga frågor & svar kring vår flyttfirma i Stockholm

I vilka områden i Stockhom erbjuder ni flytthjälp?

Självklart hjälper vi dig som kund att flytta oavsett vilket område i Stockholm ni bor eller ska flytta till. Vår flytthjälp hittar du i orter som Södermalm, Kungsholmen, Solna, Värmdö, Nacka, Huddinge, Älvsjö, Hägersten eller Upplands Väsby. 

Vad kostar det att anlita er flyttfirma i Stockholm?

Hos Flyttexperten är vår vision att kunna hjälpa så många som möjligt med deras flytt. Hos oss erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att kunna underlätta så mycket som möjligt för dig utifån din budget. Välkommen att begär en offert eller kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den lösning som funkar efter dig och din budget!

Kan ni hjälpa till vid flytt av enska möbler i Stockholm?

Självklart kan vi även hjälpa till att bara flytta enstaka saker. Du bestämmer helt själv vilken typ av hjälp du behöver vid din flytt. Behöver du endast hjälp med att bära och transportera tunga eller otympliga möbler ser vi till att hjälpa dig med det!