Hos oss kan du få hjälp med din utlandsflytt

Har du fått jobb i Tyskland eller ska du kanske börja studera i Spanien? Oavsett var du ska flytta och varför du ska flytta är det bra att ta hjälp av en flyttfirma vid en flytt utomlands. Det är nämligen mycket att tänka på! En flyttfirma vid en långflytt gör flytten enklare och smidigare.

 

 

Flytta utomlands med vår flyttfirma

En flyttfirma kan hjälpa dig att på ett snabbt och effektivt sätt flytta ditt bohag utomlands. Det som gör en utlandsflytt så speciell med Flytt-Experten är att vi flyttar dina möbler och saker utan omlastning. Vi kommer alltså hem till dig i Sverige, packar ner de saker du vill flytta med dig och transporterar dem direkt till ditt nya hem utomlands. Du kan också välja att packa själv. Kom då bara ihåg att packa ner så mycket som möjligt i flyttkartonger. Det gör flytten mycket enklare och minskar risken för att något skadas eller går sönder. Vill du flytta med något extra tungt, till exempel en stor möbel, blir vi glada om du meddelar oss i förväg.

 

Magasinering av möbler och saker

Vid en temporär flytt utomlands, lång eller kort, behöver du ofta magasinera en del av ditt bohag. Flytt-Experten erbjuder magasinering i tempererade lokaler i ett larmat och kameraövervakat område. Hos oss hyr du en stor trälåda som rymmer ungefär 20 m² möblerat bohag med tillhörande flyttlådor för 495 kronor i månaden. Vi tar helt enkelt hand om dina saker under tiden du bor utomlands.

 

Att tänka på före utlandsflytten

Förutom flytt och magasinering av ditt bohag är det mycket annat att tänka på innan flyttlasset går utomlands. Till exempel måste du bestämma om du ska säga upp, hyra ut eller sälja din nuvarande bostad. Andra saker att ta tag i är bland annat försäkringar, adressändring, internetbank, giltigt pass samt uppsägning av olika abonnemang som till exempel telefon, internet och tidningar.

 

Kontakta Flytt-Experten före flytten

Flytt-Experten kan inte hjälpa dig med hela din flytt, men vi kan hjälpa dig med packning och transportering av dina möbler och saker. Vi har lång erfarenhet av utomlandsflyttar och ser till att alla dina möbler, kläder och saker kommer fram till ditt nya hem tryggt och säkert. Boka gärna flytthjälpen så tidigt som möjligt. På sommaren är det högsäsong för utlandsflyttar och då är det särskilt bra att vara ute i god tid. Självklart gör vi alltid vårt bästa för att du ska få den hjälp du behöver, när du behöver den. 

0
Feed

Lämna en kommentar