• 29/12/2023 - Flytt-Experten 0 Kommentarer
  Hur flyttpackar jag smart? Våra bästa knep

  Att flyttpacka smart och effektivt är kanske inte det lättaste, men det underlättar väldigt mycket på flyttdagen – både för dig och för oss. Flytt-Experten har lång erfarenhet och kunskap av flyttpackning. Här kommer våra bästa packtips!

   

  Läs mer
 • 17/10/2023 - Flytt-Experten 0 Kommentarer
  Hos oss kan du få hjälp med din utlandsflytt

  Har du fått jobb i Tyskland eller ska du kanske börja studera i Spanien? Oavsett var du ska flytta och varför du ska flytta är det bra att ta hjälp av en flyttfirma vid en flytt utomlands. Det är nämligen mycket att tänka på! En flyttfirma vid en långflytt gör flytten enklare och smidigare.

   

  Läs mer
 • 04/09/2023 - Flytt-Experten 0 Kommentarer
  Vi är ett tryggt val av flyttfirma vid långflytt

  Det är en riktig utmaning att flytta. Det är mycket att tänka på och det är mycket att fixa. Låt oss på Flytt-Experten hjälpa dig. Vi flyttar ditt bohag, både inom Sverige och ut i Europa. Var är du på väg? Till Stockholm, Göteborg eller Malmö? Till Västerbotten eller Småland? Till Danmark eller Frankrike? Vårt erfarna och skickliga flytteam är redo att hjälpa dig!

  Läs mer
 • Trämöbler - Förvara dina möbler tryggt hos Flytt-Experten
  14/08/2023 - Flytt-Experten 0 Kommentarer
  Trygg och säker magasinering av möbler och bohag

  Är du på väg att flytta utomlands? Har du ärvt möbler, tavlor och konst? Ska du renovera huset eller behöver ditt kontor extra förvaringsutrymmen? Det finns många tillfällen i livet när både privatpersoner och företag kan behöva magasinera hela eller delar av bohaget eller kontorsinredningen. Hos oss på Flytt-Experten kan du tryggt och säkert magasinera möbler, däck, kläder, sportutrustning, pärmar – ja, allt du inte behöver ha tillgängligt varje dag.

  Läs mer
 • 26/06/2023 - Flytt-Experten 0 Kommentarer
  Vi kan hjälpa till med att magasinera ditt bohag

  Ska du renovera hemma eller på jobbet? Eller ska du flytta utomlands i några år eller studera på annan ort? För att renoveringen eller flytten ska gå så smidig som möjligt kan du behöva magasinera ditt bohag eller möblerna och sakerna på arbetsplatsen under en kortare eller längre period. Vi erbjuder trygg, bekväm och säker magasinering för både privatpersoner och företag.

  Läs mer
 • Familj sitter med flyttlådor inför flytt
  05/05/2023 - Flytt-Experten 0 Kommentarer
  Allt du behöver tänka på vid flytt

  Grattis – ett nytt boende väntar på dig! Men innan det är dags att flytta in i din nya bostad måste du flytta ut från din gamla. Vi har flyttat privata bohag och kontor sedan 1990. Med vår expertis och erfarenhet kommer flytten gå snabbt och smidigt. Här kommer våra bästa flytt-tips!

  Läs mer

Vill du läsa mer om våra andra tjänster?

Här hittar du mer information om företagsflytt, magasinering och personaluthyrning. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Läs mer här