Vad tycker våra kunder om oss?

Sweco Sverige AB

"Sweco Sverige AB samarbetade 2 gånger med Flytt-Experten AB för kontorsflytt. Båda flyttarna utfördes snabbt och professionellt. Dessutom var kommunikation med personal lätt och tydlig. Flytt-Experten är ett företag som kan anlitas.!

Stamatia Koimtsidou/Sweco - 12/03/2020

Margareta & Stefan Ekvall

"Flytt-Experten är ett utmärkt flyttföretag som från början till slut var mycket proffsiga. Första kontakten för att få en offert var positiv. Vi fick hembesök och personen var hörsam och tillmötesgående vad gäller våra önskemål. De packade hela vårt hem i Stockholm snabbt men noggrant och var lika effektiva vid uppackningen i Portugal. Inte en enda sak kom till skada samt att det kändes oerhört bra att det var enkom vårt hem som gjorde denna resa i en något mindre flyttbuss med släp. Utlovade tiden detta skulle ta passades mer eller mindre på minuten. helt otroligt. Vi kan varmt rekommendera Flytt-Experten inom Sverige eller till utlandet."

Margareta & Stefan Ekvall - 12/03/2020

Stig & Maggie Wallinder

Jag och min fru flyttade från en villa utanför Norrköping till en liten stad mitt i England. Efter att ha kontaktat ett antal flyttfirmor bestämde vi oss för att anlita ”Flytt-Experten AB”. Orsaken till vårt val var framför allt det vänliga och effektiva bemötande vi fick vid de telefonkontakter vi hade med säljaren (Lotta). Vi blev inte heller besvikna vid genomförandet av flytten som utfördes synnerligen effektivt, med små skämt då och då under packning/lastning som gick helt enligt tidsplanen. Vi tvekar inte att varmt rekommendera Flytt-Experten till alla som behöver flytta utomlands. Vi fick: – Mycket prisvärd service – Trevlig och vänlig personal – Experthjälp med dokumentation för flytt utomlands – Punktlighet samt mycket väl utförd packning, lastning, transport och lossning.

Stig & Maggie Wallinder - 12/03/2020

Björkö Fria Gymnasium, Linköping

Vi flyttade Björkö Fria Gymnasium i Linköping, en skola med både estetisk och naturvetenskaplig inriktning med hjälp av Flytt-Experten AB. Under hela denna ”resa” från offertförfarande till avslutat arbete så präglades samarbetet med Flytt-Experten av tydlighet, förståelse för eventuella frågeställningar och med inställningen att ”det löser vi”. Själva flytten genomfördes på avtalad tid med en imponerande organisation, dessutom till ett pris som ingen av de andra intresserade flyttfirmorna kunde matcha. Jag kan därför varmt rekommendera Flytt-Experten AB.

Jan-Olof Fredriksson - 12/03/2020

Tina och Greger Thalen

Vi har anlitat Flytt-Experten AB för tredje gången och alltid blivit supernöjda. De är pålitliga, trevliga och effektiva och därför kan vi rekommendera deras tjänster å det varmaste.

Tina och Greger Thalen - 12/03/2020

Johanna Luoto

Min flytt med Flyttexperterna upplevde jag att de gjorde noga och snabba. Jag är riktigt nöjd med deras jobb. De kommer jag att anlita igen. Tack för all hjälp Flyttexperterna!! 😃

Johanna Luoto - 12/03/2020

Hokan Pettersson

Stort tack för ert fantastiska jobb med att flytta mina föräldrar från Nyköping till Stockholm. Dina grabbar som jobbade var superproffsiga och otroligt trevliga att ha att göra med så ett extra stort tack till dem. Allt har gått över förväntan! Åter igen, stort tack för en exemplariskt väl genomförd flytt av trevlig och mycket proffsig personal.

Hokan Pettersson - 12/03/2020

Margareth Funseth

Tack för det rara vykortet som damp ner i vår brevlåda igår. Vill även passa på att tacka för den snabba, smidiga och väl genomförda flytten. Samma prinsar som förra gången gjorde inte saken sämre. Ni är verkligen ett fantastiskt gäng. Skulle inte tveka att boka er igen om det nu inte vore för att vi flyttat färdigt. Här stannar vi för gott - hoppas vi.

Jennie Lindqvist - 12/03/2020

Stig Söderström som nu är hemma i Hudik igen efter 18 år i Nyköping

Hälsa alla att de var toppenkillar allihop och du Lotta en toppentjej! Har bara gott att säga om Flytt-Experten! Många hälsningar och tack för hjälpen!

Stig Söderström - 12/03/2020

Carin Svensson

Bra och snabbt jobbat. Inget sönder. Trevliga killar som inte tog någon paus utan gnodde på tills det var klart.

Carin Svensson - 12/03/2020

Benny Norén

Bra grabbar till min flytt och dom var snabba och försiktiga. Dom kom på utsatt tid. Mycket bra flyttfirma. Om det blir flytt i framtiden är det Flytt-Experten jag ringer.

Benny Norén - 12/03/2020

Begär offert

Nyköpingshem

Vi har haft ett bra samarbete med Flytt-Experten AB sedan flera år tillbaka. Det som vi beställer får vi utfört på ett bra och noggrant sätt. Våra beställningar består av vanliga bohagsflyttningar,evakueringsflyttningar vid ex.vattenskador och stambyten mm. Det kan även handla om lägenhetstömningar till avfallsstation. Flytt-Experten AB har även utfört byten av kyl,frysar samt spisar enligt vårt serviceschema under flera år. Vi kan ibland ha flyttningar med kort varsel och Flytt-Experten AB lyckas allt som oftast lösa det åt oss.

Anette Nilsson - 12/03/2020

Jean-Francois Michard (Sigtuna till Paris, Frankrike)

"Otroligt bra bemötande och samarbete med flyttexperten. Snabba, prisvärda, professionella, trevliga, punktliga... jag rekommenderar starkt deras tjänster!" Varma hälsningar

Margareta & Stefan Ekvall - 12/03/2020

Carina och Per Häggström

Vi är mycket nöjda med Flyttexpertens omhändertagande av vår flytt från Barjols ( i Provence) till Stockholm. Allt fungerade på bästa sätt från den första kontakten med huvudkontoret fram till leveransen av vårt bohag till överenskommen adress. Dom var noggranna, flexibla och mycket effektiva. Killarna som körde lastbilen hela vägen genom Europa dök upp tidigt på morgonen (5.50) för att snabbt hinna lasta innan den värsta morgontrafiken kom igång. Tre dagar senare hade vi vårt bohag på plats. Det kändes tryggt att anlita företaget och vi kan å det varmaste rekommendera dem om du behöver få hjälp med flytt till eller från Sverige.

Carina och Per Häggström - 12/03/2020

Gary Baker och Anne Torp

In preparing our move from Värmdö to Nyköping, our first thought was to use a Stockholm company. Then came the idea, why not use a Nyköping company with a small-town business culture? It was the best decision we could have made. Flytt-Experten, without exception, executed the most professional move we’ve ever experienced — in Sweden or the USA. From our very first contact regarding pricing, scheduling and packing, it was clear we had made the right choice. Moving day went like clockwork. It took no more than five minutes for Flytt-Experten’s five moving professionals to put us completely at ease, as they confidentally set about their work. The entire move could not have gone more smoothly, thank you!

Gary Baker och Anne Torp - 12/03/2020

Ewa Fröling

Jag har flyttat en miljon gånger. Varje gång har jag anlitat Flytt-Experten. Varje gång har varit lika bra. Vilket gäng! Bäst!

Ewa Fröling - 12/03/2020

Erik Drake

"Ni gjorde ett jättefint jobb med en i mitt tycke mycket knepig flytt. Ingredienserna var många: Avlastning mitt i staden Norrköping (spårvagnar och övrig trafik(, dyrbart piano, diverse tunga möbler och sängar. Allt till lägenhet 3 trappor med liten personhiss för smärre prylar från stor villa till mindre lägenhet. Detta kräver proffsig packmästare och flyttkillar med ansvarskänsla. Det har ni! Dessutom utfört med positiv framtoning och humor. Det är en bonus! Med varma hälsningar

Erik Drake - 12/03/2020

Jennie Lindqvist

"Jag kan verkligen rekommendera Flytt-Experten. Leveransen fungerade utmärkt och kom fram i utsatt tid. Men framför allt var servicen innan flytten kanon alltifrån att svara på allmänna frågor till pappershantering."

Jennie Lindqvist - 12/03/2020

Mats Engström

Bra bemötande, rolig flyttpersonal, snabb service och snabb återkoppling. Snabba på att packa, transportera och ställa in.

Mats Engström - 12/03/2020

Lars Larsson

Ville bara hälsa och tacka för flytten som sköttes alldeles förträffligt av 3 trevliga och hjälpsamma killar. Vill att även positiva kommentarer kommer fram till er på kontoret. Hälsningar från en nöjd kund

Lars Larsson - 12/03/2020

Christina Lind

Helt fantastiska och underbart företag med hög kundservice. Supertrevliga och informativa och extremt hjälpsamma! Mycket nöjd!

Christina Lind - 12/03/2020

Pernilla Hallberg

Snabb mailkorrespondens och duktiga killar! Allt toppen!

Pernilla Hallberg - 12/03/2020

Gunnar Söderström

"En av dom bästa" Snabba, professionella och hjälpsamma. Vi har flyttat förr och aldrig fått jobbet så här bra utfört, i tid och helt utan komplikationer av något slag.

Gunnar Söderström - 12/03/2020