Trämöbler - Förvara dina möbler tryggt hos Flytt-Experten

Trygg och säker magasinering av möbler och bohag

Är du på väg att flytta utomlands? Har du ärvt möbler, tavlor och konst? Ska du renovera huset eller behöver ditt kontor extra förvaringsutrymmen? Det finns många tillfällen i livet när både privatpersoner och företag kan behöva magasinera hela eller delar av bohaget eller kontorsinredningen. Hos oss på Flytt-Experten kan du tryggt och säkert magasinera möbler, däck, kläder, sportutrustning, pärmar – ja, allt du inte behöver ha tillgängligt varje dag.

Effektiv och säker magasinering

 

Vi magasinerar dina möbler och ägodelar i slutna trälådor. I en låda får det plats ungefär 20 m² möblerat bohag med tillhörande flyttlådor. Du får med andra ord plats med ganska mycket och du behöver faktiskt ofta mindre magasinering än du först uppskattar. Vi hjälper gärna till med en bedömning av hur många trälådor du behöver. Bara hör av dig till oss så löser vi det tillsammans. En trälåda kostar 495 kronor i månaden.

När dina saker är instuvade i lådan emballeras den. Den slutna konstruktionen skyddar dina tillhörigheter och håller skadedjur, smuts och damm borta, men den ser också till att ingen har insyn i lådan. Självklart kan du när som helst få tillgång till dina saker igen!

Trälådorna är placerade i ett varmförråd där temperaturen är minst tolv grader året om. Det innebär att det inte finns någon risk för att dina saker riskerar att skadas av fukt eller frost. Förrådet är placerat i ett inhägnat, larmat och kameraövervakat område. Dina saker är också försäkrade genom oss när du hyr en magasinplats av Flytt-Experten. Här hos oss kan du alltså magasinera dina möbler och saker både effektivt och säkert.

Fördelar med magasinering hos Flytt-Experten

  • Vi kan hjälpa till att transportera, packa och emballera dina ägodelar.
  • Dina saker magasineras i fukt- och dammsäkra trälådor.
  • En trälåda kostar endast 495 kronor per månad och du betalar hyran månadsvis.
  • Magasineringen sker i ett inhägnat område med inbrottslarm och kameraövervakning.
  • Du har tillgång till dina magasinerade saker när du vill.
  • Området där de är placerade är alltid kameraövervakat.
  • Vi har bra försäkringar.

Magasinera möbler och saker med Flytt-Experten

Välkommen att magasinera möbler och andra saker i en månad, ett år eller under en ännu längre period hos oss på Flytt-Experten. Våra höga krav på magasineringen och säkerheten gör att du kan känna dig lugn och trygg. Hos oss är dina saker väl omhändertagna! Hör av dig till Flytt-Experten för en flexibel och säker magasinering av personliga tillhörigheter eller verksamhetens saker. 

FAQ

Är det säkert att magasinera?


Ja, Flytt-Experten emballerar dina saker i trälådor som är placerade i ett varmförråd. Området är dessutom inhägnat, larmat och kameraövervakat.


Hur mycket kostar magasinering hos Flytt-Experten?


En trälåda som rymmer ungefär 20 kvadratmeter kostar 495 kronor. Du betalar hyran månadsvis.


Kan företag hyra magasin hos Flytt-Experten?


Självklart! Hos oss kan både privatpersoner och företag hyra magasin för förvaring av möbler och andra saker.

0
Feed

Lämna en kommentar