Vi är ett tryggt val av flyttfirma vid långflytt

Det är en riktig utmaning att flytta. Det är mycket att tänka på och det är mycket att fixa. Låt oss på Flytt-Experten hjälpa dig. Vi flyttar ditt bohag, både inom Sverige och ut i Europa. Var är du på väg? Till Stockholm, Göteborg eller Malmö? Till Västerbotten eller Småland? Till Danmark eller Frankrike? Vårt erfarna och skickliga flytteam är redo att hjälpa dig!

 

Flexibla flyttlösningar för långdistansflytt

Egentligen spelar det ingen roll hur långt du ska flytta, jobbet att flytta alla möbler och packa ner alla saker är ju detsamma oberoende av hur många mil det är mellan din gamla och din nya bostad. Men det är ändå något speciellt med en långflytt, särskilt om det är en utlandsflytt. För att flytten ska bli så smidig som möjligt erbjuder vi flexibla flyttlösningar efter dina behov och önskemål. Vi följer de allmänna flyttbestämmelser som finns och har alla tillstånd som krävs för en internationell flytt ut i Europa. Vi ser också till att optimera transporten för minsta möjliga miljöpåverkan. 

 

Få hjälp hela vägen

Det som gör en långflytt med vår flyttfirma speciell är att vi flyttar dina möbler och saker från din gamla bostad till din nya bostad utan några omlastningar. Detta gör vi för att du ska kunna känna dig helt trygg. Ditt gods stannar alltså i vår bil hela vägen. Du behöver inte oroa dig för intrång i ditt privatliv eller för stölder. Även risken för skador minimeras.

 

Flytt-Experten – en flyttfirma för långflytt

Flytt-Experten har den erfarenheten och kunskapen som behövs för att din flytt ska gå snabb och smidig. Vi är en pålitlig flyttfirma som arbetar tryggt och effektivt. Låt oss ta hand om din långflytt. Vi erbjuder alla typer av tjänster som du behöver i samband med flytten, från att packa ner dina ägodelar i flyttlådor till själva transporten och uppackningen. Vi erbjuder även magasinering. Hos oss kan du magasinera de möbler och saker du inte vill flytta med dig. Vårt magasin är ett varmförråd som ligger i ett inhägnat, larmat och kameraövervakat område.

Planerar du en långflytt inom Sverige eller till Europa är vår rekommendation att du hör av dig till oss så snart du kan. Tillsammans planerar och bestämmer vi hur flytten ska gå till. Vi är mycket måna om att du ska känna dig trygg med oss och erbjuder därför bästa möjliga kundservice genom hela processen, från din första kontakt med oss tills att hela ditt bohag är på plats i ditt nya hem. 

 

Frågor och svar

Flyttar ni inom hela Sverige?


Ja, vi erbjuder våra flyttjänster i hela Sverige men även ut i Europa. Alla transporter sker utan omlastningar.


Hur bokar jag smidigast en flytt?


Här på vår hemsida kan du enkelt begära en offert. Självklart är du också välkommen att ringa oss eller skicka ett e-post.


Vilka flyttjänster erbjuder Flytt-Experten?


Vi hjälper både privatpersoner och företag flyttjänster inom Stockholm, resten av Sverige och ut i Europa. Vi kan även hjälpa till att flytta tunga saker som piano och kassaskåp. Vi erbjuder även magasinering av möbler och saker.

 

0
Feed

Lämna en kommentar