Vi kan hjälpa till med att magasinera ditt bohag

Ska du renovera hemma eller på jobbet? Eller ska du flytta utomlands i några år eller studera på annan ort? För att renoveringen eller flytten ska gå så smidig som möjligt kan du behöva magasinera ditt bohag eller möblerna och sakerna på arbetsplatsen under en kortare eller längre period. Vi erbjuder trygg, bekväm och säker magasinering för både privatpersoner och företag.

Vad är magasinering?

 

Att anlita ett företag som Flytt-Experten för magasinering av möbler och andra ägodelar är ett enkelt och snabbt sätt när du behöver förvara dina saker någonstans under en period. Varför du behöver magasinera dina saker kan beror på många olika saker. Vi har redan nämnt att magasinering är vanligt i samband med större renoveringar och vid flytt för jobb eller studier. Andra anledningar kan vara vid dödsbon innan det har beslutats hur arvegodset ska fördelas, vid uthyrning av en bostad i andra hand, säsongsförvaring av bland annat bildäck, sportutrustning och utomhusmöbler eller helt enkelt när ett hem har blivit överfullt av prylar och möbler. Alternativet är att hyra ett eget förråd. Fördelen med att magasinera hos ett företag är att alla saker är försäkrade.

 

Magasinering hos Flytt-Experten

 

Vi magasinera dina ägodelar i slutna lådor tillverkade av trä. Lådorna är 8 m³. Det kan kanske vara lite svårt att föreställa sig vad som kan rymmas i en 8 m³ stor trälåda. Vi brukar säga att storleken på en låda motsvarar cirka 20 m² normalt möblerat bohag med tillhörande flyttlådor. Självklart är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi till att uppskatta hur många trälådor du behöver.

När allt är instuvad emballeras lådorna av vår erfarna personal. I och med den slutna konstruktionen skyddas alla dina saker mot skadedjur, smuts och damm. När du magasinerar hos Flytt-Experten är dina saker också försäkrade genom oss. Lådorna är placerade i ett varmförråd för att innehållet varken ska skadas av fukt eller frost. Temperaturen i förrådet är minst tolv grader året om. Förrådet ligger i ett inhägnat område som dessutom också är kameraövervakat och larmat – allt för att du ska kunna känna dig så trygg och säker som möjligt. Kostnaden då? Magasinering i en trälåda hos Flytt-Experten kostar 495 kronor per månad.

 

Enkel och säker förvaring hos Flytt-Experten

 

Ta hjälp av Flytt-Experten när du vill ha en enkelt och säker förvaring av dina möbler och tillhörigheter. Vi håller dina ägodelar tryggt förvarade året runt i ett gynnsamt klimat och med bästa säkerheten. När du hyr magasin hos Flytt-Experten kan du vara säker på att vi tar hand om och förvara dina saker på ett bra och säkert sätt. Vi är ju också en flyttfirma så behöver du hjälp med packning och transport till och från vårt magasin är det inga problem! 

 

FAQ


Hur stort magasin behöver jag?


Det beror på hur mycket och hur skrymmande saker du vill magasinera. Flytt-Experten magasinera dina ägodelar i slutna trälådor som är 8 m³ stora. Kontakta oss så hjälper vi dig att uppskatta hur många lådor du kan behöva. 

 


Vad är skillnaden mellan att magasinera i varmförråd och ett kallförråd?


I ett uppvärmt förråd är dina saker skyddade och riskerar inte att skadas av fukt eller frost. I Flytt-Expertens magasin är temperaturen minst tolv grader året runt. 

 


Vad kan jag magasinera?


Ja, egentligen kan du magasinera precis vad du vill, allt från pärmar, leksaker och cyklar till grillar, möbler och arvegods. Det enda du ska tänka på är att det inte får vara något brandfarligt som gasol och bensin.

0
Feed

Lämna en kommentar